Betaalmethoden
Social media

Betaalmethoden

iDeal

iDeal is de meest gebruikte en snelste methode voor Nederlanders om een betaling te voldoen. Tevens is het een zeer veilige methode en betaalt u in de vertrouwde omgeving van uw eigen bank (die beveiligd wordt door uw eigen bank).

Wij kunnen direct bevestigen of uw order betaald is, dat scheelt weer in de levertijd!

Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDeal wordt ondersteund door o.a. de volgende banken:

- SNS Bank

- Friesland Bank

- ING Bank

- Rabobank

- ABN Amro

- Knab

- Triodos Bank

- Regiobank

- ASN Bank

- Van Lanschot


Visa Card of Mastercard

Bij ons kunt u ook met u creditcard betalen. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurd.

Met behulp van uw creditcard kunt u direct en veilig betalen. VISA en MasterCard zijn de meest gebruikte creditcards in Nederland voor online betalingen. Ook op internet betaalt u veilig dankzij de bijbehorende internet- en aflevergarantie. Het bedrag wordt opgenomen op uw volgende betalingsoverzicht. Met deze garantie bent u beschermd tegen fraude en misbruik op internet.

Hoe betaal je met je creditcard?

 • Kies VISA of Mastercard als betaalmethode.
 • Type je naam, creditcardnummer, vervaldatum en verificatienummer in.
 • Controleer de gegevens en voer de betaling uit.

U betaalt met de gegevens die op uw creditcard te vinden zijn:

 • Het creditcardnummer, te vinden in het midden van de voorkant op je creditcard.
 • De vervaldatum (de maand en jaar van de vervaldatum staan op de voorkant).
 • Verificatienummer (ook wel CVV, CVV2, Cardid, etc.). Bij VISA of MasterCard zijn dat de 3 laatste cijfers van de reeks die op de achterkant bovenaan de strip staan.
 • Steeds vaker is ook een extra pincode nodig (Verified bij VISA of MasterCard Securecode). Deze hebt u zelf bepaald, u krijgt hiervan bericht van uw creditcardaanbieder. Hierdoor is betalen op het Internet nog veiliger, omdat deze code strikt persoonlijk is, vergelijkbaar met de pincode van uw bankpas.

Meastro

Maestro is een beveiligde online betaalmethode voor België en Duitsland. Deze betaalwijze is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. Tijdens uw aankoop op het internet wordt u bij het betalen met Maestro in eerste instantie naar een beveiligde pagina van uw bank geleid. De Maestro acceptatie is alleen in verband met de authenticatie-proces van de MasterCard SecureCode mogelijk. U wordt hier geïdentificeerd met behulp van uw wachtwoord of pincode zodat de betaling plaats kan vinden. Fraude wordt hiermee uitgesloten en u bent zeker van een veilige betaling.

Hoe betaal je met Maestro?

 • Kies Maestro als betaalmethode.
 • Type u cardnummer, vervaldatum en verificatie code in.
 • U wordt naar een beveiligde pagina van uw bank geleid, gebruik uw kaartlezer of digipass om de betaling te accepteren.
 • Controleer de gegevens en voer de betaling uit.

MiniTix

MiniTix is de nieuwe virtuele portemonnee waarmee je via internet of mobiele telefoon betalingen tot maximaal 150 euro kunt verrichten.

Met MiniTix betaalt je snel en veilig al je aankopen. Met je mobiele telefoon heb je je MiniTix portemonnee altijd bij de hand. MiniTix is voor iedereen, ongeacht waar je bankiert, je provider of je type mobiele telefoon.

MiniTix biedt een betaaloplossing die speciaal ontwikkeld is om in een app te kunnen betalen. De betaling met MiniTix is eenvoudig, snel en veilig. Je kunt je betaling bevestigen met een code die je per SMS hebt ontvangen. Of je machtigt de app om betalingen direct van je MiniTix portemonnee uit te voeren, zonder een SMS bevestiging.

Het gebruik van MiniTix is kosteloos. De enige kosten voor MiniTix zijn de kosten die je telefoonprovider in rekening brengt.


PayPal

Aanmelden voor nieuwsbrief